Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرگان- آیین رونمایی از پلاک ثبت شده سازمان مرکزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان میراث فرهنگی و تاریخی، برگزار شد.

به گزارش قدس آنلاین، ظهر شنبه، آیین رونمایی ثبت پلاک سازمان مرکزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان میراث فرهنگی و تاریخی با حضور ریاست دانشگاه، معاون اداره کل  میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و فرماندار گرگان، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی نجفی نژاد، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، در این مراسم، اظهار کرد: امسال شصتمین سال تأسیس این مرکز آموزشی است، ساختمان مرکزی دانشگاه که نماد آموزش عالی استان محسوب می شود با پیگیری های صورت گرفته به ثبت ملی رسید.

وی افزود: ثبت این بنا برای شهر گرگان بسیار ارزشمند است زیرا این ساختمان به عنوان اثر تاریخی گویای یک آموزش طولانی در استان است.

نجفی نژاد با بیان این که آموزش عالی در استان با این ساختمان شروع شده، تأکید کرد: امیدواریم ضمن حفظ ارزش های مادی و معنوی این بنا که امانت دست ماست، دستاوردهای بزرگتری برای آیندگان به جای بگذاریم.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با بیان این که این امانت را باید حفظ و به نسل بعد منتقل کرد، تصریح کرد:هم سن این ساختمان در گرگان وجود دارد اما تنها ساختمانی که تغییر شکل نداده همین بنا است.

نجفی نژاد خاطرنشان کرد: این بنا نماد فرهنگ مردم استان است و می تواند کاربری های متعددی داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در پایان به وقایع پنجم آذر نیز گریزی زد و ادامه داد: در آن روز مردم علیه رژیم سلطنت پهلوی قیام کردند و مورد هجمه آن ها قرار گرفتند، یاد شهدای این قیام را گرامی می داریم.

لازم به ذکر است که سازمان مرکزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با معماری دوره پهلوی، ۲۲ خرداد سال ۹۵  با شماره ۳۱۵۱۶ به عنوان اثر فرهنگی- تاریخی در فهرست آثار ملی ثبت شد.

منبع: مهر

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۳۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از رفع تصرف از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان در سال گذشته با ورود دستگاه قضایی خبر داد.

 ناصر عتباتی در گفت و گو با ایسنا افزود: در سال گذشته، دستگاه قضایی استان در راستای صیانت از اراضی ملی و طبیعی، با اقدامات خود از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی که مورد تعرض و تصرف عده ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی خود و پای کار آوردن ادارات متولی رفع تصرف کرد.

وی ادامه داد: اقدامات قانونی که در این خصوص صورت گرفت شامل رفع تصرف بیش از ۳۴۹ هکتار در اجرای تبصره ماده ۵۵ و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم ۱۸۲ فقره در مساحتی بالغ بر ۱۵۹ هکتار، اجرای احکام خلع ید در ۱۱۳۷ فقره به مساحت بیش از ۱۲۴۷ هکتار بود.

رئیس کل دادگستری استان همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغها در سال گذشته نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان در سال گذشته به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی در استان و شهرستان ها با محوریت سازمان جهادکشاورزی استان، ۲۶۸۶ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در سطح استان به مساحت بیش از ۸۲ هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها به تعداد ۸۰۲ مورد به مساحت بیش از ۱۵ هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد ۲۱۳ مورد به مساحت بیش از ۶ هکتار با تعداد ۱۰۱۵ مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی ممانعت به عمل آمد.

این مقام ارشد قضایی استان همچنین به رفع تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی هم اشاره و گفت: در سال ۱۴۰۲ از بیش از ۶۵ هکتار از تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان نیز رفع تصرف به عمل آمده است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند