Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: از دانشگاه منابع طبیعی و علوم کشاورزی گرگان این انتظار را داریم که حداقل دو چالش ملی در حوزه منابع طبیعی و دو چالش ملی در زمینه کشاورزی را در این دانشگاه پیگیری کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر «عبدالرضا باقری» در مراسم نکوداشت شصتمین سال تأسیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با اشاره به این‌که امروز منابع طبیعی ما در معرض آسیب‌های جدی است، اظهار کرد: تنها راه این مسأله دانش‌بنیان کردن کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان یکی از سه دانشگاه برتر کشور در این بخش، باید توجه ویژه‌ای به این امر داشته باشد.

باقری ادامه داد: این دانشگاه باید به آب، خاک، هوا و ذخایر ژنتیکی به عنوان 4عنصر پایه کشاورزی، توجه ویژه‌ای داشته باشد.

قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر پرهیز از کمیت‌گرایی، تصریح کرد : باید به اجرای ماده 21 و 23 قانون بهره‌وری توجه ویژه‌ای داشت.

وی خاطرنشان کرد: در برنامه‌های درسی بر مهارت‌های دانش‌آموختگان تأکید شده و این دانشگاه به‌عنوان الگو، این کار را در دانشگاه اجرا کند تا دانشگاه‌های دیگر از آن استفاده کنند.

باقری یادآور شد: معرفی روش های جدید برای دانش بنیان کردن از جمله مواردی است که در وزارت علوم ، چشم به این دانشگاه داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۷۲۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسن شکری عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران از اجرای طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند خبر داد و اظهار کرد: این طرح به منظور ترویج فرهنگ درخت‌کاری‌اجرا شده است.

وی گفت: با هدف تحقق تفاهم نامه وزارت آموزش و پرورش و وزارت جهاد کشاورزی در خصوص پویش ایران سرسبز - ایران قوی و طرح کاشت یک میلیارد درخت به مدت چهار سال، «طرح هر مدرسه یک نهالستان» برای دانش‌آموزان مدارس ابتدایی سطح شهرستان دماوند در حال اجراست.

شکری افزود: در همین راستا کارگاه آموزشی یک روزه مدرسه ابتدایی خواهران بابایی دماوند در نهالستان و ایستگاه تولید بذر و نهال مرتعی شمس منابع طبیعی شهرستان دماوند برگزار شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دماوند عوان کرد: در این برنامه کارشناسان واحد جنگل اداره منابع طبیعی شهرستان دماوند در مورد اهمیت درختکاری، حفظ طبیعت، نحوه کاشت بذر و نگهداری و مراقبت از آن را به دانش‌آموزان آموزش دادند.

شکری تصریح کرد: همچنین در این برنامه جهت دریافت کارت همیار طبیعت از دانش‌آموزان دعوت به عمل آمد تا با تحویل مدارک شناسایی به واحد آموزش و ترویج اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند مراجعه و ثبت‌نام کنند.

کد خبر 6097471

دیگر خبرها

  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • ضرورت نظارت بیشتر بر پرداخت وام نهضت ملی مسکن