Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیست و سومین کنگره گیاه پزشکی ایران، از روز گذشته (۵ شهریور) در تالار خلیج فارس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان آغاز شد و تا هشتم شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه منابع طبیعی گرگان، بهمن پارسی، رئیس این کنگره در مراسم افتتاحیه گفت: 1004 مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شد که پس از داوری تعداد 150 مقاله جهت ارائه به صورت شفاهی و 720 مقاله به صورت پوسترف پذیرفته شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: نیاز به تحقیق در کشاورزی به دلیل برداشت حداکثری و حفظ محیط زیست و... کاملا ملموس است.

 

پارسی اظهار کرد: فراهم کردن فضای تعامل بین محققان و متخصصان، رفع نیازهای علمی و تبادل نظر علمی و ... از اهداف برگزاری این کنگره است.

 

وی خاطرنشان کرد: طی روزهای برگزاری کنگرهف تعدادی سمپوزیوم تخصصی، کارگاه اموزشی، میزگرد علمی برای مطرح شدن موضوعات مهم گیاهپزشکی استان گلستان، برنامه ریزی شده است.

 

در ادامه دکتر ابراهیمی، رئیس موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور، تصریح کرد: کاهش خسارت آفات و بیماری ها و علف‌های هرز، کاهش تلفات تولیدات گیاهی از طریق مدیریت تلفیقی بیمارگرهای گیاهی، مدیریت کاهش تلفات تولیدات گیاهی از طریق توسعه مدیریت تلفیقی علف‌های هرز و ... از مأموریت‌های اصلی این موسسه است.

 

وی افزود: تحقیق در زمینه مقاومت به آفت کش‌ها، مدیریت آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز نوظهور، مطالعه تاثیر اقلیمی بر پراکنش و گسترش آفات و ظهور آفات جدید و... جز برنامه‌های آینده این موسسه است.

 

ابراهیمی خاطرنشان کرد: مشارکت با بخش غیردولتی در جهت ایجاد مرکز رشد تخصصی گیاهپزشکی، جهت گیری موسسه در خلق فناوری براساس تقاضامحوری و مشارکت با بخش غیردولتی و شرکت‌های فناور بنیان در چارچوب پیمان مشارکت، تحقیق، توسعه و ... از جمله رویکردهای این موسسه است.

 

علی نجفی نژاد، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نیز گفت: عدم توجه به نظرات کارشناسان در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی و توجه به سیاست‌های سریع الوصول، ارتباط ضعیف میان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با جامعه و صنعت و پراکنده بودن راه حل‌ها و ناهماهنگی در حل مشکلات از مهمترین عوامل حل نشدن مشکلات زیست محیطی و کشاورزی است.

 

وی افزود: محققان در دانشگاه‌ها باید تلاش کنند تا موضوعات و مسائل مزرعه و کشاورزان را مورد تحقیق و بررسی قرار دهند، به صورتیکه نتایج آن به صورت عملی مورد بهره برداری قرار گیرد.

 

نجفی نژاد خاطرنشان کرد: هم اکنون در‌ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، عزممان را جهت استفاده از انرژی و پتانسیل علمی دانشگاهیان برای رفع نیازهای جامعه و بخش کشاورزی، جزم کرده‌ایم.

 

وی تاکید کرد: طی چهار سال اخیر، تلاش‌های خوبی در زمینه گسترش ارتباط میان مراکز علمی و جامعه و صنعت با تاسیس کلینیک مادر تخصصی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، برگزاری کارگاه‌های مختلف و ... انجام داده‌ایم.

 

نجفی نژاد تصریح کرد: برای اولین بار در استان، با انجمن صنفی کشاورزی که بیش از یازده هزار عضو دارد، تفاهم نامه‌ای را امضاء کردیم تا نیازهای تحقیقاتی آنها توسط اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مورد تحقیق واقع شود و نتایج در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

 

وی گفت: بالابردن سطح آگاهی کشاورزان و ارتقاء سطح کشاورزی استان از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

 

رئیس دانشگاه منبع طبیعی گرگان اذعان کرد: همچنین مبلغ دو میلیارد ریال از محل منابع پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برای انجام تحقیقات مختص با تفاهم نامه مذکور اختصاص یافت.

 

وی افزود: اعتقاد دارم که اگر همه بخش‌های دولت، مردم، محققان و صنعت با یکدیگر در زمینه‌های مختلف همکاری داشته باشند، اقدامات تاثیرگذار و مثبتی در جامعه روی خواهد داد.

 

پایان پیام/83

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته دولت استان همدان مجلس عید قربان اردبیل دولت مسجد مهدویت عربستان حسن روحانی دانشگاه منابع طبیعی گرگان گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۵۲۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود

مرتضی صانعی طاهری گفت: با اینکه هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی‌های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت‌های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

وی با تاکید بر اینکه در آینده پزشکانی موفق‌تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی فعالیت کرده و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیرپذیری رشته‌های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته‌ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک برگزار می‌شود، افزود: یکی از محور‌های اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش‌های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر وگردن و همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته صانعی طاهری، از هوش مصنوعی می‌توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریع‌تر و دقیق‌تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویربرداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان‌ها، تصویربرداری سایر ارگان‌ها و تصویربرداری جنین می‌توان بهره گرفت.

وی ادامه داد: از دیگر کاربرد‌های هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می‌توان به وقت‌دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی‌ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه‌های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم‌میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگترین کنگره‌های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می‌رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست‌ها و سایر رشته‌های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست‌ها، دستیاران رادیولوژی و رشته‌های مرتبط و نیز با حضور بیش از ۴۰۰ سخنران به ارایه جدیدترین دستاورد‌های علم تصویربرداری خواهد پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • آغاز بیست‌وسومین حراج شمش طلا از ساعت ۱۲ امروز
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • بیست و هفتمین کنگره اورولوژی ایران