Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در پی طرحی مبنی بر واگذاری مکان اولیه و قدیمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به سایر نهادهای دولتی، جامعه دانشگاهی استان در نامه‌ای خواستار لغو این واگذاری شدند.

در این نامه خطاب به وزیر علوم آمده است:

مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

همان‌گونه که استحضار دارید اخیراً بحث‌ها و نظرات مختلفی در مورد واگذاری مکان اولیه و قدیمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به سایر دستگاه‌های اجرایی استان مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رابطه، جامعه دانشگاهی این دانشگاه بنا به دلایل مطروحه زیر مخالفت جدی و مستدل خویش را به استحضار حضرتعالی می‌رساند و انتظار توجه و پیگیری ویژه و عاجل برای جلوگیری از وقوع این امر را دارد؛

۱- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با ۶۴ سال قدمت، یکی از قدیمی ترین و تخصصی‌ترین مراکز آموزش عالی کشاورزی و منابع طبیعی کشور و خاورمیانه بوده و به عنوان یکی از سمبل‌های شناخته شده در بخش علوم کشاورزی و منابع طبیعی است لذا حفظ و حمایت از چنین سمبل‌هایی وظیفه اساسی و الزامی همه دست اندر کاران امور آموزشی و پژوهشی کشور شمرده می‌شود و در سطح دنیا هم این امر مورد اهتمام جدی و قاطع متولیان امر قرار داشته و دارد.

۲- جامعه دانشگاهی و به ویژه جامعه توانمند اعضای هیأت علمی این دانشگاه همواره در جهت تولید علم و تربیت نیروی انسانی ماهر و توانمند و ارائه خدمات علمی به کشور تلاش‌ها و مجاهدت‌های فراوان داشته‌اند، به گونه‌ای که تا کنون نقش مؤثری در پیشرفت و توسعه بخش کشاورزی و منابع طبیعی کشور داشته و دارند. به عنوان مثال، با تغییر رویکرد وزارت متبوع و تغییر مأموریت دانشگاه‌ها به موضوع کارآفرینی، اساتید این دانشگاه همگام با سیاست‌های وزارت تلاش فراوانی نموده‌اند و در اجرای این مأموریت با تلاش بسیار و علی‌رغم کمبودهای فراوان در توسعه فعالیت‌های کارآفرینی زحمات فراوانی را متقبل شده و به پیشرفت‌های قابل توجهی نیز دست یافته‌اند.

۳- علیرغم قدمت ۶۴ ساله، این دانشگاه هنوز از نظر امکانات و فضاهای آموزشی و پژوهشی مورد نیاز خود کمبودهای فراوان دارد و لذا منطقی و جایز نیست که همین اندک فضاهای موجود از آن گرفته شده و در اختیار سایر دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد. متأسفانه، شنیده‌های اخیر حاکی از آن است که بدون توجه به نیازهای اساسی یک دانشگاه تخصصی و با مأموریت جدید کارآفرینی تلاش برای گرفتن بخش‌هایی از امکانات و زیرساخت‌های دانشگاه از جانب سایر دستگاه‌های اجرایی استان در حال انجام است. بسیار روشن است که راه اندازی و توسعه یک دستگاه اجرایی یا حتی واحد آموزش عالی به هیچ‌وجه نباید منجر به تضعیف بخش دیگر، به ویژه یک دانشگاه قدیمی و با سابقه گردد. به عنوان نمونه، توسعه و راه‌اندازی پارک علم و فناوری با گرفتن امکانات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی که خود از کمبودهای فراوان رنج می‌برد، به هیچ‌وجه سیاست و رویه منطقی و قابل قبولی نمی‌باشد. با کمال تأسف، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان هنوز برای فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود فاقد زمین مناسب در بخش آموزشی و پژوهشی تولیدات زراعی و دامی است و در سایر بخش‌ها نیز از کمبودهای زیادی رنج می‌برد. چگونه و بر اساس کدام منطق عده‌ای تلاش دارند تا همین امکانات محدود را محدودتر کرده و در اختیاریک واحد دیگر قرار دهند؟!! اگر پارک علم و فناوری دارای اهمیت است- که قطعاً چنین است- باید شرایط و امکانات لازم برای آن به روش‌های دیگری فراهم شود.

۴- دیر زمانی است که مکان قدیمی و مرکزی این دانشگاه واقع در مرکز شهر گرگان، آینه تمام نمای این دانشگاه و به نوعی، آبرو، احترام و سمبل آن در شهر، استان، کشور و حتی منطقه به شمار می‌رود. چگونه برخی به خود اجازه می‌دهند که این چنین با این نماد آبرو و حیثیت این دانشگاه به سادگی بازی کنند؟!! در این رابطه، حرف بسیار است که در این مختصر نمی‌گنجد و در صورت نیاز در جلسه حضوری ابراز خواهد شد.

براین اساس و بدین‌وسیله شورای مرکزی انجمن صنفی هیأت علمی این دانشگاه پس از درخواست فراگیر اعضای هیأت علمی این دانشگاه و به نمایندگی از جامعه اعضای هیأت علمی، مراتب اعتراض شدید خویش به تلاش‌های اخیر برای محدود کردن و گرفتن امکانات محدود دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، به هر دلیل از جمله برای توسعه پارک علم و فناوری استان را اعلام داشته و از جنابعالی درخواست می‌کند از فراهم شدن شرایط تضعیف امکانات و زیرساخت‌های این دانشگاه ممانعت جدی به عمل آورید.

کد خبر 5068831

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان دانشگاه منابع طبیعی گرگان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اعتراض ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا بوشهر آمار کرونا بارش باران محدودیت های کرونایی شهرکرد ستاد ملی مقابله با کرونا کرمانشاه احتکار قزوین شهرستان کرج استانداری سمنان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان آموزشی و پژوهشی هیأت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۷۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از رفع تصرف از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان در سال گذشته با ورود دستگاه قضایی خبر داد.

 ناصر عتباتی در گفت و گو با ایسنا افزود: در سال گذشته، دستگاه قضایی استان در راستای صیانت از اراضی ملی و طبیعی، با اقدامات خود از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی که مورد تعرض و تصرف عده ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی خود و پای کار آوردن ادارات متولی رفع تصرف کرد.

وی ادامه داد: اقدامات قانونی که در این خصوص صورت گرفت شامل رفع تصرف بیش از ۳۴۹ هکتار در اجرای تبصره ماده ۵۵ و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم ۱۸۲ فقره در مساحتی بالغ بر ۱۵۹ هکتار، اجرای احکام خلع ید در ۱۱۳۷ فقره به مساحت بیش از ۱۲۴۷ هکتار بود.

رئیس کل دادگستری استان همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغها در سال گذشته نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان در سال گذشته به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی در استان و شهرستان ها با محوریت سازمان جهادکشاورزی استان، ۲۶۸۶ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در سطح استان به مساحت بیش از ۸۲ هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها به تعداد ۸۰۲ مورد به مساحت بیش از ۱۵ هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد ۲۱۳ مورد به مساحت بیش از ۶ هکتار با تعداد ۱۰۱۵ مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی ممانعت به عمل آمد.

این مقام ارشد قضایی استان همچنین به رفع تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی هم اشاره و گفت: در سال ۱۴۰۲ از بیش از ۶۵ هکتار از تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان نیز رفع تصرف به عمل آمده است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • رنگارنگ‌ترین محله‌های شهری جهان
  • رونمایی از ماکت عمارت تاریخی پست گیلان در شهرداری رشت