Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با اشاره به اینکه امروزه شاهد تغییر نسلی در این دانشگاه هستیم و نگاه کارآفرینی در بین مجموعه دانشگاه وجود دارد، گفت: خوشبختانه در حال حاضر، همه زیرساخت‌ها برای تبدیل ایده به محصول در این دانشگاه ایجاد شده است.

دکتر علی نجفی‌نژاد امروز در جلسه شورای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با حضور دکتر رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم اظهار کرد: با توجه به فشارهای تحمیلی از سوی کشورهای استکباری و خصومت‌های دشمنان ایران اسلامی، دانشگاه‌ها باید با جهاد علمی و با استفاده از علم و دانش جوانان و نخبگان کشور، زمینه‌های پیشرفت را برای کشور فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر اگر سیر تحول نسلی دانشگاه‌های کشور را بررسی کنیم، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، یکی از موفق‌ترین دانشگاه‌ها در کشور است.

نجفی‌نژاد با بیان اینکه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان جزو اولین دانشگاه‌های کشور بوده که موفق به تهیه سند دانشگاه کارآفرین شده است، گفت: این دانشگاه، به‌عنوان دانشگاه تخصصی، امکاناتی چون ۹۲ آزمایشگاه و کارگاه، دو مزرعه آموزشی و پژوهشی و جنگل آموزشی و پژوهشی را داراست.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان خاطرنشان کرد: این دانشگاه در موضوعات کلان کشور و استان، از جمله طرح مدلسازی امنیت غذایی کشور تا سال ۲۰۵۰، طرح کلان مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز، مطالعه نیمه تفصیلی حوزه‌های آبخیز جنگلی شمال کشور، طرح آمایش سرزمین استان، طرح نجات خلیج گرگان، طرح سازگاری با کم‌آبی استان گلستان و طرح ماهیان خاویاری مشارکت خوبی داشته است.

وی بیان کرد: توسعه گلخانه‌های آموزشی و پژوهشی، راه‌اندازی مرکز نوآوری و تحقیقاتی امنیت آب، غذا و انرژی، راه‌اندازی موزه تاریخ طبیعی، تأسیس شرکت دانش‌بنیان دانشگاهی، راه‌اندازی مدرسه اشتغال تخصصی کشاورزی و راه‌اندازی پردیس تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی از جمله برنامه‌های آتی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گلستان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۲۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند