Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزمایشگاه تحقیق و توسعه مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با حضور معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم به بهره برداری رسید. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آزمایشگاه تحقیق و توسعه مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، با حضور غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نجفی نژاد، رئیس دانشگاه و جمعی از روسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی استان گلستان به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این آزمایشگاه با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال تکمیل و به عنوان آزمایشگاه همکار، در جهت رفع نیاز‌های دستگاه‌های اجرایی راه اندازی شده است و شرکت‌های فعال در این مرکز قابلیت ارائه خدمات میکروب‌شناسی و آزمون‌های سنجش قدرت ضدمیکروبی، خدمات تشخیص مولکولی میکروبی، غذایی و جانوری محیط زیستی، تولید کیت‌های تشخیص مولکولی و سایر خدمات حوزه بیوتکنولوژی نظیر تولید مخمر و کیت‌های تغذیه کشت هیدروپونیک را دارند.

رحیمی همچنین با حضور در اولین جلسه شورای مدیریت آموزش عالی استان گلستان با بیان اینکه طرح آمایش آموزش عالی در اواخر سال ۱۳۹۴ با پیشنهاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصویب شد و از سال ۱۳۹۵ به وزارت علوم ابلاغ گردید، گفت: تشکیل این شورا مستند به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم افزود: مراکز و موسسات آموزش عالی باید در طرح ساماندهی، نقش‌پذیری و مشارکت در تولید علم در مجامع بین‌المللی و مشارکت فعال در زمینه توسعه فناوری‌های خود داشته باشند.

وی بیان کرد: موفقیت در جامعه، مستلزم حضور در دانشگاه‌ها است و لازم است دانش‌آموزان در راستای مهارت‌آموزی و اشتغال‌آموزی در دانشگاه‌ها حضور یابند.

رحیمی با بیان اینکه شورای عالی استان مرجعی بسیار مهم است و در آن تمامی روسای دانشگاه‌های استان حق رأی دارند، تصریح کرد: در این شورا باید مزیت‌های نسبی استان را شناسایی و برای موسسات، مأموریت‌هایی متناسب با این زمینه‌ها تعریف کرد.

وی با اشاره به اینکه باید زمینه فعالیت‌های مراکز رشد را در موسسات آموزشی فراهم کرد، گفت: مهم‌ترین متقاضیان فعالیت در این مراکز، دانشجویان هستند و می‌توانند ایده‌های خود را به محصول تبدیل کنند.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم همچنین بر افزایش خدمات بین آزمایشگاهی موسسات آموزش عالی استان تاکید کرد و افزود: با این کار می‌توان با صنعت تعامل بیشتری ایجاد و زمینه‌های رفع مشکلات در آن را فراهم کرد.

در ادامه این جلسه نجفی نژاد، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: در حال حاضر علی‌رغم همه محدودیت‌ها و مشکلات، آموزش عالی استان در جهت کیفی‌سازی رشد چشمگیری داشته و شاهد حضور چندین عضو هیئت علمی از دانشگاه‌های استان در فهرست دانشمندان یک درصد دنیا هستیم.

نجفی نژاد خاطرنشان کرد: در زمینه توسعه رشته‌ها، تلاش‌های بسیار خوبی صورت گرفته و تلاش شده است که از موازی‌کاری جلوگیری شده و رشته‌ها در حوزه نیاز‌های منطقه‌ای تعریف شود.

رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به همراه روسای دانشگاه‌ها استان، همچنین از شرکت‌های دانش‌بنیان، واحد‌ها و هسته‌های فناور مستقر در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نیز بازدید کرد.
گفتنی است در حال حاضر ۸۵ هسته و واحد فناور در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان مشغول به فعالیت می‌باشند و از این میان ۶ شرکت دانش‌بنیان هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم کشاورزی گرگان مرکز رشد دانشگاه تحقیق و توسعه ارتباط با صنعت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم دانشگاه ها آموزش عالی عالی استان مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۹۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور طی حکمی، امیرحسین میرآبادی را به سمت رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، روح الله دهقانی فیروزآبادی در بخشی از حکم انتصاب میرآبادی آورده است: «با عنایت به ابلاغ ماده واحده ارتقای مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی توسط رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظر به مراتب شایستگی و تجارب به موجب این حکم شما را به عنوان رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب می‌کنم.

با توجه به اهداف عالی کشور در توسعه تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و نیز اهمیت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دیپلماسی علم و فناوری، انتظار می‌رود علاوه بر انجام کلیه ماموریت‌های محوله پیشین در مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری به منظور هماهنگی و یکپارچه‌سازی برنامه‌های دستگاه‌های ذی‌ربط با حوزه علم و فناوری نسبت به تدوین اساسنامه و پیگیری تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام نمایید.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده