Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: با توجه به وجود اکوسیستم مختلف در منطقه گرگان و دسترسی آسان به آنها، انتخاب این شهر برای تأسیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی در ۶۵ سال قبل، اقدامی هوشمندانه بود.

دکتر علی نجفی نژاد امروز روز سه‌شنبه ۲۷ مهرماه در آیین نکوداشت آغاز شصت و پنجمین سالگرد تأسیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، اظهار کرد: آموزشگاه عالی جنگل و مرتع در مهرماه ۱۳۳۶ با هدف تربیت نیروی انسانی ماهر برای مدیریت عرصه‌های منابع طبیعی کشور در گرگان راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بعدها این آموزشگاه به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان تبدیل، گفت: طی ۶۵ سال گذشته شاهد پیشرفت، توسعه، پویایی و تحولات زیادی در این مرکز آموزشی بودیم.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان بیان کرد: در گذشته برای تربیت دانشجویان از اساتید خارجی استفاده می‌شد اما امروز به برکت انقلاب اسلامی و توجه به آموزش عالی، نه‌تنها نیازی به اساتید خارجی نداریم بلکه برخی از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه، عضو هیات علمی دانشگاه‌های خارجی هستند و حتی تعداد زیادی دانشجوی خارجی در این دانشگاه تحصیل می‌کنند.

نجفی نژاد در خصوص علت انتخاب گرگان برای تأسیس این دانشگاه، گفت: برای انتخاب محل دانشگاه منابع طبیعی، تیمی کارشناسی به بررسی و ارزیابی خطه شمال پرداختند و در نهایت شهر گرگان را به خاطر دسترسی به اکوسیستم‌های مختلف، برای این کار انتخاب کردند. در واقع گرگان، یکی از بهترین نقاط برای آموزش نیروی انسانی در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست است و انتخاب هوشمندانه‌ای انجام شد.

وی تصریح کرد: به مناسبت ۶۰ سالگی فعالیت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، تهیه کتاب تاریخچه دانشگاه و ایجاد موزه تاریخ دانشگاه در دستور کار قرار گرفت که خوشبختانه با تلاش همکاران ما امروز شاهد رونمایی از آنها هستیم.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با اشاره به تدوین برنامه و سند تعالی دانشگاه در افق ۱۴۲۵، بیان کرد: با این کار با داشتن برنامه یا سند می‌توانیم مسیر پیشرفت خود را ادامه دهیم.

نجفی نژاد با اشاره به اینکه امروز کارکرد دانشگاه‌ها متفاوت شده است، گفت: امروز صرفاً دیگر آموزش و تربیت نیروی انسانی در دانشگاه‌ها مطرح نیست و دانشگاه‌های ممتاز دنیا به سمت پاسخگویی به نیازهای جامعه رفته‌اند.

وی با اشاره به اینکه در این دانشگاه نیز تغییر نگاهی رخ داده، گفت: در این دانشگاه توجه به فناوری و ارتباط با صنعت و جامعه به یک اصل تبدیل شده و اساتید ما بر اساس آن گام برمی‌دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گرگان علی نجفی نژاد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۴۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسن شکری عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران از اجرای طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند خبر داد و اظهار کرد: این طرح به منظور ترویج فرهنگ درخت‌کاری‌اجرا شده است.

وی گفت: با هدف تحقق تفاهم نامه وزارت آموزش و پرورش و وزارت جهاد کشاورزی در خصوص پویش ایران سرسبز - ایران قوی و طرح کاشت یک میلیارد درخت به مدت چهار سال، «طرح هر مدرسه یک نهالستان» برای دانش‌آموزان مدارس ابتدایی سطح شهرستان دماوند در حال اجراست.

شکری افزود: در همین راستا کارگاه آموزشی یک روزه مدرسه ابتدایی خواهران بابایی دماوند در نهالستان و ایستگاه تولید بذر و نهال مرتعی شمس منابع طبیعی شهرستان دماوند برگزار شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دماوند عوان کرد: در این برنامه کارشناسان واحد جنگل اداره منابع طبیعی شهرستان دماوند در مورد اهمیت درختکاری، حفظ طبیعت، نحوه کاشت بذر و نگهداری و مراقبت از آن را به دانش‌آموزان آموزش دادند.

شکری تصریح کرد: همچنین در این برنامه جهت دریافت کارت همیار طبیعت از دانش‌آموزان دعوت به عمل آمد تا با تحویل مدارک شناسایی به واحد آموزش و ترویج اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند مراجعه و ثبت‌نام کنند.

کد خبر 6097471

دیگر خبرها

  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا، حرکتی هوشمندانه و انقلابی است