Web Analytics Made Easy - Statcounter

۳ طرح فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افتتاح شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سه طرح فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، شامل خط تولید نیمه صنعتی محصولات لبنی سالم وابسته به مجتمع نوآوری و فناوری دانشگاه، کارگاه تحقیقات و تکثیر زالوی طبی شرکت رشد فناورانه کاسپین و سالن پرورش و فرآوری شرکت زیست فناوری ورجاوند هیرکان با حضور دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و جمعی از مسئولان استانی افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




نجفی‌نژاد، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این آیین گفت: در سال ۹۲ هیچ بحثی از فناوری در دانشگاه مطرح نبود و فعالیت‌ها صرفاً آموزش محور بود، اما با اراده خانواده بزرگ دانشگاهیان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، این نگاه تغییر کرد و در حال حاضر دانشگاه در راستای تبدیل دانش به محصول فعالیت می‌کند.

نجفی نژاد افزود: اکنون بیش از ۱۰ هزار مترمربع از فضای دانشگاه در اختیار شرکت‌ها، هسته‌ها و واحد‌های فناور قرار داده شده و ۱۰ شرکت در داخل دانشگاه مشغول به تولید محصول هستند.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان تصریح کرد: حلقه بین دانشگاه و صنعت با ایجاد پایلوت‌های نیمه صنعتی شرکت‌های مستقر در مرکز رشد دانشگاه تشکیل شده و این می‌تواند موجب رفع بسیاری از مشکلات در حوزه صنعت شود.

وی در ادامه بیان داشت: افتتاح خط تولید نیمه صنعتی محصولات لبنی سالم در دانشگاه با هدف تولید دانش فنی و توسعه و تحقیق حوزه لبنی استان صورت گرفته و این پروژه تجلی اراده بخش خصوصی و دولتی است.

نجفی نژاد خاطرنشان کرد: اکنون فعالیت‌های علمی صورت گرفته در دانشگاه و وجود زیرساخت‌ها و امکانات مناسب باعث تامین اعتماد، بخش خصوصی به دانشگاه شده و شاهد تقاضای خرید دانش فنی تولید شده در دانشگاه از طرف صنعت هستیم.

در ادامه مجتبی مقصودلو، رئیس مجتمع صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان بر ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه‌ها، صنعت و دولت تأکید کرد و گفت: دانشگاه‌ها با توجه به ساختار و امکانات، به تولید دانش می‌پردازند و از طرفی با توجه به اینکه بیش از ۹۰ درصد صنایع موجود در کشور فاقد واحد‌های تحقیق و توسعه هستند، نیاز است که این دانش تولید در اختیار صنعت قرار گیرد.

مقصودلو گفت: مجتمع صنایع‌غذایی به عنوان حلقه اتصالی برای دانشگاه، صنعت و دستگاه‌های اجرایی بوده و با انجام سرمایه‌گذاری‌های مشترک می‌توان در ایجاد پایلوت پلنت اقدام و دانش تولید شده در دانشگاه را به محصولات دانش‌بنیان تبدیل کرد.

وی بیان داشت: یکی از اهداف راه‌اندازی مجتمع صنایع غذایی، بومی‌سازی فناوری‌های وارداتی به کشور است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان تصریح کرد: در خط تولید محصولات لبنی، به دنبال تولید محصولات دانش‌بنیان و فرا سودمند هستیم که دارای کیفیتی بالاتر از سایر محصولات موجود در بازار هستند.

مقصودلو خاطرنشان کرد: در مجتمع صنایع غذایی پنج پایلوت شامل، صنایع لبنی، صنایع غلات، صنایع گوشت و شیلات، صنایع روغن و صنایع میوه و سبزی مستقر هستند که خط تولید نیمه صنعتی محصولات لبنی با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال امروز افتتاح شد.

گفتنی است، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از مجتمع نوآوری دانشگاه بازدید و از دستاورد‌های حوزه پژوهش و فناوری و همچنین محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه دیدن کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانشگاه علوم کشاورزی گرگان افتتاح طرح فناورانه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان مجتمع صنایع غذایی محصولات لبنی نیمه صنعتی خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۸۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش است

ایسنا/کرمان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش و تکنولوژی است و باید این ذهنیت را در مسئولان ایجاد کنیم.

سیدمهدی طبیب زاده امروز ۱۶ اردیبهشت ماه در نشست خبری دومین همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان(کرمان آیدکس ۲۰۲۴) اظهار کرد: برگزاری همایش کرمان آیدکس ۲۰۲۴ فرصت مغتنمی است.

وی بیان کرد: برخی سهم جنوب استان را در شاخص‌های توسعه پایدار موثر می‌دانند در حالی که در شمال و مرکز استان کرمان نیز این شاخص‌ها پایین است و بایستی رویکرد استان به سمت ارتقاء شاخص‌های توسعه پایدار و زندگی مردم پیش برود.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان با بیان اینکه موضوعی که نگران آن هستیم، آینده استان است، گفت: به دلیل اینکه اقتصاد استان کاملاً مبتنی بر منابع است و منابع، تجدیدپذیر(معدن و آب) نیستند و زمانی این منابع پایان می‌یابد و باید از همین حالا برنامه‌ریزان فکر کنند روزی که معادن نبود، باید چه کنیم.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۷۵ درصد درآمد مالیاتی استان کرمان از ۱۰ شرکت صنعتی معدنی است، تصریح کرد: هیچ کشوری نمی‌تواند از محل منابع، توسعه یابد مگر منابع را صرف تکنولوژی و صنایع جدید بکند و باید سرمایه‌گذاری‌ها را به این سمت سوق بدهیم و رویداد کرمان آیدکس می‌گوید به سمت چه صنایع، خدمات و گردشگری پیش برویم که آینده نسل‌ها تامین شود.

طبیب زاده با بیان اینکه باید زنجیره ارزش نوآورانه و فناورانه در فولاد و مس داشته باشیم، افزود: رویداد کرمان آیدکس باب گفت و گو را باز می‌کند و می‌خواهد تحولی در نگرش‌ها ایجاد کند

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش و تکنولوژی است و باید این ذهنیت را در مسئولان ایجاد کنیم و افکار عمومی این مطالبه را از مسئولانی که منابع سرشار کشور و استان در اختیارشان است، چگونه می‌خواهند با این منابع آینده استان را بسازند؟

وی اظهار کرد: وقتی کارها مبتنی بر دانش باشد، تکنولوژی، خلق ثروت و اشتغال فارغ التحصیلان به دنبال آن خواهد بود. ضمن اینکه پتانسیل استان کرمان در نیروی متخصص فراوان است و بسیاری از افراد موفق کشور و دنیا از این استان هستند.

طبیب زاده تصریح کرد: باید محیطی فراهم کنیم که پیش برنده کسب و کار باشد و نگرش را تغییر بدهد. بایستی برای عملکرد مسئولان معیار بگذاریم تا بدانیم مصرف منابع چه میزان منفعت برای استان داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش است
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • سالنامه پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی منتشر شد
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند