Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی نجفی‌نژاد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس استان گلستان اظهار کرد: اتحادیه بین‌المللی دانشگاه‌های شهرهای خواهرخوانده گوانجو در سال ۲۰۱۸ با هدف تقویت همکاری‌های علمی به منظور رسیدن به توسعه پایدار در شهرهای خواهر خوانده گوانجو تاسیس شده است.

وی تصریح کرد: در این اتحادیه ۱۲ دانشگاه از کشورهای استرالیا، کره‌جنوبی، کانادا، پرتغال، آفریقای جنوبی، اوکراین، سوئد، ایتالیا، فنلاند، انگلیس و ترکیه عضویت داشتند که دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به همراه دانشگاه «چارلز داروین» استرالیا، «تربیت بدنی بلاروس»، «زراگوزا» و «پلیتکنیک والنسیا» از اسپانیا به این اتحادیه پیوستند‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: دانشگاه گوانجو دانشگاه جامع بوده و دارای قدمتی ۹۰ ساله است و اکنون با ۲۰۰ دانشگاه از ۳۳ کشور دنیا همکاری دارد.

* تاریخچه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
در یازدهم مهرماه ۱۳۳۶ نخستین پایه‌های دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی با افتتاح آموزشگاه عالی جنگل و مرتع توسط وزیر کشاورزی در گرگان پی‌ریزی شد. این آموزشگاه در سال ۱۳۵۵ به مدرسه عالی منابع طبیعی تبدیل شد، پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، در سال ۱۳۵۸ با موافقت وزارت کشاورزی و وزارت علوم، مدرسه عالی به وزارت علوم ملحق گشت و زیر پوشش دانشگاه مازندران به دانشکده منابع طبیعی تبدیل شد.

تا این زمان شش دوره جنگلداری ( ۱۳۳۸ تا۱۳۴۳)، چهار دوره فوق دیپلم جنگل و مرتع (۱۳۴۵ تا۱۳۵۸) و چهار دوره لیسانس‌ناپیوسته در سه گرایش جنگل، مرتع و حفاظت خاک (۱۳۵۴ تا ۱۳۵۷) فارغ‌التحصیل شده بودند.

پس از انقلاب فرهنگی همزمان با بازگشایی مجدد دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در سال۱۳۶۱، در این دانشکده چهار گروه آموزشی شامل جنگلداری، مرتع و آبخیز، چوب‌شناسی و صنایع چوب و شیلات و محیط زیست تشکیل شد. این گروه‌های آموزشی در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته فعالیت داشتند، آموزش دوره‌های کارشناسی با دایرشدن رشته‌های جنگلداری ( ۱۳۶۰)، مرتع و آبخیز (۱۳۶۱)، چوب‌شناسی و صنایع چوب (۱۳۶۱) و شیلات (۱۳۶۴) آغاز شد.

دانشکده منابع طبیعی گرگان در سال ۱۳۶۷ به مجتمع دانشگاهی علوم کشاورزی و منابع طبیعی ارتقاء یافت و از دانشگاه مازندران منفک شد. در سال ۱۳۷۱ این مجتمع دانشگاهی به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی تبدیل شد و فعالیت اولین دانشگاه تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی در ایران آغاز شد، در حال حاضر در این دانشگاه ۱۵۸ رشته تحصیلی شامل ۴۶ رشته کارشناسی، ۵۷ رشته کارشناسی ارشد و ۵۵ رشته دکتری تخصصی دایر است.

تعداد دانشجویان شاغل به تحصیل حدود ۳ هزار و ۸۱۳ نفر است، تعداد اعضای هیات علمی این دانشگاه ۱۷۹ نفر است که ۸۸ درصد آنان دارای مرتبه استادیاری و بالاتر هستند.

در این دانشگاه ۱۷ نشریه تخصصی به صورت ادواری و منظم منتشر می‌شود که ۱۱ نشریه دارای درجه علمی پژوهشی، یک نشریه ثبت شده در اندکس ISI و یک نشریه با درجه علمی- ترویجی است.

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان دارای هیات ممیزه و هیات امناء مستقل است، توسعه تحصیلات تکمیلی، توسعه دوره‌های میان رشته‌ای، تقویت آزمایشگاه‌های تحقیقاتی، افزایش انتشارات علمی پژوهشی، بهبود کیفیت آموزش، ارتقاء فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی، افزایش کیفیت خدمات رفاهی، توسعه روابط علمی و فرهنگی با دانشگاه‌های داخل و خارج و افزایش فضای کالبدی از مهمترین برنامه‌های آتی این دانشگاه هستند.

انتهای پیام/۲۳۰۷/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه گرگان توسعه پایدار کره جنوبی دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان دانشكده منابع طبيعي گرگان علی نجفی نژاد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۷۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، واحد علوم و تحقیقات، برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی و با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی اداره کل طرح و برنامه، بودجه و تعالی سازمانی با رهنمودهای قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و معاونت توسعه و مدیریت منابع این واحد، موفق به دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی به شرح زیر شده است:

بیشتر بخوانید: دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات و شرکت ملی انفورماتیک سند همکاری امضا کردند

ISO ۱۰۰۰۲:۲۰۱۸ (فرآیند رسیدگی به شکایات ذی‌نفعان)؛

ISO ۱۰۰۰۴:۲۰۱۸ (سنجش میزان رضایت‌مندی مشتری)؛

ISO ۲۱۰۰۱:۲۰۱۸ (استانداردسازی مدیریت آموزشی مبتنی بر نیازهای فراگیران)؛

ISO ۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ (مدیریت شایستگی و توسعه افراد)؛

گواهینامه ISO ۲۱۰۰۱ و گواهینامه ISO ۱۰۰۱۵؛ برای نخستین ‌بار در سطح دانشگاه‌های کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کسب شده است.

گفتنی است، اقدامات صورت گرفته در فرآیند کسب گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO پیرو تاکیدات دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و متمرکز بر محورهای سند تحول و تعالی این دانشگاه، محقق شده است.

لازم به ذکر است، در مسیر دریافت این چهار گواهینامه، "محور راهبردی دانشگاه سرآمد و پاسخگو" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری مشتمل بر ارتقاء پاسخگویی و قابلیت حل مسئله، توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی و ارتقاء جایگاه بین‌المللی و الهام‌بخشی، مدنظر قرار گرفته است.

همچنین "محور راهبردی دانشگاه کارآمد و پایدار" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری شامل دستیابی به سازمان یادگیرنده، فعالیت‌های منسجم و هم‌افزایی شبکه‌ای و تحول در فرهنگ سازمانی، از دیگر ضرورت‌های تبیین شده جهت دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO در واحد علوم و تحقیقات، بوده است.

بر اساس این گزارش، گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ذیل توسط شرکت کیفیت و انطباق پویا (KQR) دریافت شده است که ISO۱۰۰۰۲ و ISO۱۰۰۰۴ تحت لیسانس Benchmark certificate انگلستان و گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ISO۲۱۰۰۱ و ISO۱۰۰۱۵ تحت لیسانس استرالیا، صادر شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229476 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا