Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با اشاره به روند رو به رشد این دانشگاه، گفت: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در حال حرکت به سمت دانشگاه نسل چهارم(دانشگاه نوآور) است.

دکتر شعبان شتایی در گفتگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به حضوری شدن آموزش در دانشگاه‌ها به خبرنگار ایسنا گفت: گرچه آموزش حضوری دانشگاه ها هنوز به صورت رسمی ابلاغ نشده اما فرایند و روند بازگشایی مراکز آموزش عالی به سمت حضوری شدن در حرکت بوده و تصمیمات ستاد ملی کرونا به این سمت متمایل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه چالش ها و اُفت‌های ایجاد شده در حوزه دانش موجب شده تا مدیران حضوری بودن دانشگاه ها را در دستور کار قرار دهند، بیان کرد: حضور فیزیکی دانشجو در دانشگاه ها یک روند اصلی و منسجم است که متأسفانه طی این مدت به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا گسسته شد.

سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اضافه کرد: متأسفانه در مدت شیوع کرونا شاهد گسست علمی، عاطفی و همچنین گسست روابط بین دانشجو و استاد و حتی روابط بین دانشجو با دانشجو بودیم و امیدوارم در ادامه با مدیریت شرایط این روابط ترمیم شود.

شتایی با تأکید بر اینکه دو سال شاهد حضور دانشجویان نبودیم و این غیرحضوری شدن دانشگاه ها، خسارت هایی را به دنبال داشته است، افزود: گرچه این خسارت ها کوتاه مدت بوده اما در حال حاضر با حضور دانشجویان در دانشگاه ها خود را نشان داده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان روند رو به رشدی دارد، گفت: این دانشگاه از نسل اول(آموزش)، نسل دوم(آموزشی و پژوهشی) عبور کرده و به سمت نسل سوم(نسل کارآفرینی) وارد شده و در حال حاضر در حال حرکت به سمت دانشگاه نسل چهارم(دانشگاه نوآور) است؛ البته این مهم نه به معنای یک فرایند تکلیفی بلکه در مقام عمل و اجرا در حال انجام است.

سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان متذکر شد: فرایندها و مسائل زیربنایی حرکت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به سمت دانشگاه نسل چهارم طی سال های گذشته انجام شده و کارخانه نوآوری، ساختمان نوآوری و مراکز رشد در دانشگاه وجود دارد و در ادامه به سمت پردیس های علم و فناوری حرکت خواهیم کرد.

شتایی، تشکیل حلقه اتصال بین دانشگاه و فناوری را ضروری خواند و تصریح کرد: دانشگاه باید به سمت فناوری ها و نوآوری ها حرکت کند، دورنمای این مهم مشخص است و بخشی از زیرساخت های آن فراهم شده و بخشی دیگر باید در ادامه فراهم شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان دانشگاه ها ستاد ملی کرونا دانشگاه نسل چهارم نوآوري دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان دانشگاه نسل چهارم دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۸۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار عزیزاله ملکی با اشاره به اینکه زمین‌خواری تعرض به منابع طبیعی و اراضی ملی بوده و جرم است، اظهار کرد: زمین‌خواران بدون در نظر گرفتن حق عامه مردم در بهره‌مندی از نعمت‌های خدادادی با هدف رسیدن به سودهای کلان اقدام به تصرف زمین و منابع طبیعی می‌کنند که برای مقابله با این مشکل، همکاری همه مردم و دستگاه‌ها الزامی است.

وی از دریافت خبر تصرف اراضی ملی توسط فردی سودجو در یکی از مناطق شهرستان تالش و آغاز تحقیقات پلیس در این زمینه خبر داد و گفت: مأموران انتظامی پس از انجام تحقیقات به همراه کارشناسان اداره منابع طبیعی و جهاد کشاورزی به آدرس محل اعلامی اعزام شدند.

فرمانده انتظامی استان گیلان با بیان اینکه در بازدید از زمین مورد نظر مشخص شد، این فرد ۱۳ هزار متر مربع از اراضی ملی را به تصرف خود درآورده و به صورت غیرقانونی آن را به وسیله سیم‌خاردار و فنس محصور کرده است، افزود: در این خصوص متهم ۴۵ ساله پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی با اعلام اینکه با حکم قضائی و به استناد قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، کلیه آثار تجاوز جمع‌آوری و رفع تصرف انجام شد، تصریح کرد: کارشناسان ارزش این اراضی را ۱۳۰ میلیارد ریال برآورد کردند.

سردار ملکی در پایان به رصد دقیق و اشرافیت بالای پلیس بر اقدامات غیرمجاز و مجرمانه متصرفان اراضی ملی اشاره کرد و بیان‌داشت: حفظ و حراست از منابع طبیعی و ملی از اولویت‌های مجموعه انتظامی است و مبارزه با زمین‌خواران و سودجویان به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد.

کد خبر 6097354

دیگر خبرها

  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند